Ruim 1 miljoen mensen in Nederland heeft geen geld om deel te nemen aan sport of culturele activiteiten. Het Volwassenenfonds gelooft dat dit juist belangrijke ingrediënten zijn voor een gelukkig leven. Het fonds in het kort:
• Voor volwassenen van 18+ jaar die leven rond het bestaansminimum.
• Contributie, lesgeld en/of materialen voor sport of een creatieve activiteit worden betaald.
• Maximaal 1 jaar lang.

“Mee kunnen doen aan sport en cultuur is goed voor iedereen. Daarom is het belangrijk dat dit fonds er is, zodat ook volwassenen voor wie de financiën een drempel zijn om mee te doen, een steuntje in de rug krijgen.”     Rita van Driel, voorzitter

Contactpersoon Volwassenenfonds Provincie Flevoland

Robbert Bonsink
flevoland@volwassenenfonds.nl

06 – 34 11 96 60
Het Ravelijn 50
8233 BR Lelystad